Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Hond en vissen in beslag genomen in Middelburg

Toegevoegd: 25-05-2024, 21.13 uur
Hond en vissen in beslag genomen in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft zaterdag meerdere dieren in beslag genomen nadat er een zorgwekkende situatie in een Middelburgse woning werd aangetroffen.

De politie maakte zich al enige tijd zorgen over het welzijn van de bewoner en de aanwezige huisdieren. Hierop is de wijkagent samen met de dierenpolitie en de inspectiedienst dierenwelzijn naar de woning gegaan. De deur werd echter op verzoek niet opengedaan. Hierop heeft de politie de deur ingebeukt.

Wat de politie binnen aantrof, bleek een schrijnende situatie te zijn, aldus de politie. De hele woning lag vol met afval en ontlasting en dergelijke. De politie heeft een hond en meerdere vissen in beslag genomen. De eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remy (26-5-2024 om 03:00)
Geef maar hier hoor zal er wel goed voor zorgen
Cookie-instellingen beheren