Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zondagmiddag code geel vanwege onweersbuien

Toegevoegd: 26-05-2024, 00.44 uur
Zondagmiddag code geel vanwege onweersbuien
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Het KNMI heeft voor zondagmiddag code geel afgegeven vanwege kans op onweersbuien. De weersomstandigheden kunnen voor hinder zorgen.

Naar verwachting zal het tussen 14.00 uur en 18.00 uur gaan onweren boven het Zeeuwse. Deze buien kunnen gepaard gaan met windstoten tot 70 km/uur.

De weersomstandigheden kunnen voor hinder zorgen bij buitenactiviteiten en in het verkeer. De weersdeskundigen adviseren om niet op een open vlakte te gaan staan en je aan te passen in het verkeer naar de lokale omstandigheden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (26-5-2024 om 18:35)
Joris, Henk en Bert... Ze zaten er niet naast hé, flinke onweer/regen zoals voorspeld werd. Tja misschien niet op jullie woonkamerraam. Maar Zeeland is iets ruimer.
Erik.M. (26-5-2024 om 12:04)
Leg 5 weer apps naast elkaar, en " ze zeggen alle 5 iets anders ' Voor mij is er er maar één goede en kloppende weersvoorspelling, " alla Pelleboer, gewoon naar buiten kijken en dan ZIE je wat het weer doet op dat moment .... ;) :)
Rz (26-5-2024 om 12:01)
Ik kijk altijd naar weerbericht van gisteren,nog nooit naast gezeten.zucht.....
bert kaiser (26-5-2024 om 11:43)
de apparatuur kost miljoenen om het weer te voorspellen , maar voor zeeuws vlaanderen zitten ze toch steeds mis , geef mij Pelleboer maar die keek in de lucht en was vaak juist
Drica (26-5-2024 om 11:31)
ooit legde weerman Jos Broecke het fenomeen van de ENGELSEMUUR uit.. Ja van de week was er code geel maar de bak water viel bij de provinciegrens met Brabant.. Ik ben blij met waarschuwingen en ook blij als het meer daar dan hier is. Balen is het dat men geen tip geeft terwijl je er middenin komt te zitten.. Enfin het is ook nooit echt goed. oude schippers zeiden: het weer dat je met Volle Maan hebt hou je de hele maand. En dat komt vaak uit.
Ria Van der Wal-Veurink (26-5-2024 om 09:08)
@ Joris wees blij dat het meeviel.
Cookie-instellingen beheren