Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

39-Jarige Middelburgse beboet voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 26-05-2024, 10.08 uur
De dronken vrouw reed met haar auto in een sloot.
De dronken vrouw reed met haar auto in een sloot.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een 39-jarige vrouw uit Middelburg belandde zaterdagavond met haar auto in een sloot in Middelburg. De vrouw had te veel gedronken.

Aan het begin van de avond werd de politie opgeroepen voor het eenzijdige ongeval op de Oude Vlissingseweg. Al vrij snel werd de vrouw onderworpen aan een blaastest. Deze bleek positief. De vrouw is hierop meegenomen naar het politiebureau.

Op het bureau bleek dat de vrouw 750 Ug/L in haar adem had. De vrouw heeft een proces-verbaal gekregen voor het rijden onder invloed.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (26-5-2024 om 18:47)
Met zo'n promillage rond dat tijdstip zonder nog te kunnen relativeren.. Deze vrouw gaat zichzelf nog op meerdere gebieden keihard tegen komen in het leven met deze levensstijl en gedrag.
Kees (26-5-2024 om 15:41)
En dan met 750 UGL dus 3x!!!! boven de norm 220 UGL . Ze dacht via de "sluiproute" langs Essenvelt aan de politie te kunnen ontkomen, maar tackelde zichzelf. Gelukkig geen andere weggebruikers bij betrokken.. Vervolgens kom je met zo'n promillage voor de rechter, schat in dat het niet de eerste keer is.. Dat wordt rijbewijs inleveren, waarschijnlijk hoge boete, strafblad en de reparatiekosten van de auto zijn voor haar. Hopelijk leert ze er eindelijk van!
bram goeree (26-5-2024 om 14:21)
proces -verbaal oke en verder .ik neem aan toch minstens een rijverbod van een paar maanden .zoals ik het hier lees mocht ze gewoon later weer rijden .dit schrikt niet af
De hoge hoed (26-5-2024 om 12:11)
Het is te zot voor woorden zoveel idioten er tegenwoordig zijn die schijt hebben aan de veiligheid van anderen en gewoon egoistisch onder invloed achter het stuur kruipen. Maar ja, zodra ze lekker door blijven slapen en de strafmaat niet omhoog gooien, dan blijven dit soort malloten gewoon doorgaan zolang het goed blijft gaan. Totdat ze een keer iemand dood rijden. En zelfs dan wordt er geen levenslang gegeven want de gevangenissen zitten vol en ze willen er geen bij bouwen. Kortom, het wordt steeds meer een chaotisch land als er niet wordt ingegrepen. Ik betaal graag een aantal euro's extra belasting voor meer veiligheid zodat dit soort gestoord tuig opgesloten kan worden.
Goesenaartje (26-5-2024 om 11:42)
En mag gewoon weer lekker autorijden? Dom wijf.
Cookie-instellingen beheren