Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 11 km

Brandweer ingezet voor hinderlijke lucht Hoek

Toegevoegd: 26-05-2024, 23.08 uur
De brandweer heeft het riool nagekeken.
De brandweer heeft het riool nagekeken.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

HOEK – De brandweer is zondagavond ingezet voor een stankoverlastmelding in Hoek. De brandweer heeft het riool geïnspecteerd.

De brandweerlieden van brandweerpost Mauritsfort werden omstreeks 21.05 uur zonder spoed opgeroepen voor een melding van een hinderlijke lucht aan de Langestraat in Hoek. Ter plaatse heeft de brandweer onderzoek gedaan naar de herkomst van de lucht.

Enige tijd later hebben de brandweerlieden samen met de adviseur gevaarlijke stoffen onderzoek gedaan in het riool aan de Bernhardstraat. Wat de herkomst van de lucht was, is niet bekend. De veiligheidsregio adviseert om bij waarneming van deze geur om de woning te ventileren en het toilet door te spoelen.

 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren