Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw vreemde lucht uit riool Langestraat Hoek

Toegevoegd: 28-05-2024, 14.22 uur
Zondagavond werd de brandweer ook al ingezet in de straat.
Zondagavond werd de brandweer ook al ingezet in de straat.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

HOEK - In de Langestraat in Hoek is de brandweer voor de tweede keer in korte tijd ingezet nadat vanuit het riool een vreemde lucht was geroken. Ook nu werden geen bijzondere waardes gemeten.

De brandweer werd zondagavond rond 21.00 uur al opgeroepen nadat bij de Langestraat een hinderlijke lucht was geroken. Uiteindelijk werd het riool gespoeld en kreeg de gemeente de opdracht om maandag overdag nader onderzoek te laten doen en het riool nogmaals te spoelen.

Maandagavond werd rond 20.00 uur opnieuw melding gemaakt van een terpetine-achtige geur. De brandweer rukte hierop opnieuw uit. Nadat opnieuw metingen waren gedaan en het riool wederom was gespoeld, nam de stank af en kon de brandweer weer inrukken. Uiteindelijk was de brandweer rond 22.15 uur weer terug op de kazerne.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (29-5-2024 om 10:49)
Wat eten ze daar in Hoek???
Drica (28-5-2024 om 18:24)
hopelijk geen illegale wasserij!
Cookie-instellingen beheren