Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vier arrestaties in Middengebied Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2024, 08.24 uur
Foto 6 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (29-5-2024 om 07:46)
Van mijn mogen de onaangekondigde controles en staande houdingen nog het hele jaar doorgaan. Ze hebben nu het topje van de ijsberg, er loopt nog veel meer gajes rond in Vlissingen. Een controle / fouilleren kost je 5 minuten van je tijd en als je niets te verbergen heb hoef je niets te vrezen.
R (28-5-2024 om 16:43)
Hoe vaak hebben mensen tegen de politie gezegd " ga boeven vangen".
De hoge hoed (28-5-2024 om 15:16)
Voor de anti politie lui zeg ik het weer. Goed werk van de politie en job, dat zijn geen showborden hoor. Dat zijn gewoon borden die de burger erop wijzen dat de politie niet stil zit en vraagt om mee te denken -en kijken. Dat jij dat als een teken ziet dat men in Vlissingen een politiestaat wil is te simpel voor woorden. Iedereen die anti politie is, wil narcistisch graag zijn of haar eigen wetten maken. Stel we zouden doen wat die simpeltjes willen, dan wordt het een grote chaos in het land, want dan heeft iedereen lak aan elkaar en krijg je meer burenoverlast ongevallen, te hard rijden, bezopen achter het stuur etc. Maar ja, ga dat die anti politie gekken dat maar wijs maken. Dat kunnen ze niet beredeneren met hun egoistische breintje.
bert kaiser (28-5-2024 om 13:13)
prima werk van ze ,en nu maar hopen dat de bewijslast goed is
Thijs (28-5-2024 om 13:06)
Ein-de-lijk kan ik de politie eens een compliment geven! Goed bezig! Hou dat momentum vast! Het zullen stuk voor stuk voor stuk allemaal bekenden zijn van de politie... En een item in Opsporing Verzocht terwijl het feit nog niet eens drie jaar geleden gebeurd is? Wow! Wat gebeurd hier?? Zouden ze het licht gezien hebben?
Peter (28-5-2024 om 11:40)
Mooi. Eindelijk doen ze waarvoor ze zijn aangenomen. Onze veiligheid bewaken. Nu nog even genoeg bewijzen verzamelen dat het de daders zijn. Zo niet dan ook netjes excuus aanbieden. Bij genoeg bewijs veroordelen en zwaar straffen. En omdat bonnen uitschrijven prioritair is boven dit soort boeven pakken konden deze figuren lange tijd ongehinderd hun gang gaan. Zelfs schieten bij een speeltuin waar kindertjes spelen. Hoe ziek van geest moet je zijn?
Cookie-instellingen beheren