Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vier arrestaties in Middengebied Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2024, 08.24 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het Middengebied in Vlissingen heeft de politie dinsdagochtend vier mannen aangehouden. Daarbij is ook een arrestatieteam ingezet. 

Vlissingen werd de afgelopen tijd opgeschrikt door meerdere beschietingen en een steekpartij. Volgens een woordvoerder onderzoekt de politie de eventuele betrokkenheid van de mannen bij de diverse schietpartijen dit jaar in het Vlissingse Middengebied. De verdachten zijn mannen van 20, 23, 25 en 28 jaar oud. Ze komen allemaal uit Vlissingen. Twee van de vier worden verdacht van poging moord/-doodslag en alle vier de mannen worden verdacht van het bezit van vuurwapens, zo meldt de politie.  Het viertal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Volgens de politie is op vier locaties een doorzoeking gedaan. De doorzoekingen vonden plaats in een rijtjeshuis aan de Bloemenlaan, flats aan het Van Houtenplein en de Van Raaltestraat. De vierde inval was bij de Koudenhoek. Bij de parkeerplaats aan het Sportpad / de Sportweg werd een personenauto in beslag genomen. Datzelfde gebeurde met een voertuig dat op het Bloemenlaan stond. 

Ribesstraat
​De politie besteedt vanavond in Opsporing Verzocht specifiek aandacht aan één van de schietpartijen, namelijk die op zaterdagmiddag 17 februari van dit jaar in de Ribesstraat. Destijds werd vanuit een rijdende auto richting een man werd geschoten. Dit gebeurde op een paar meter van een speeltuintje waar op dat moment ook kinderen speelden. De kogels vlogen in drie verschillende woningen. "Er lijkt een ruzie in het criminele milieu te worden uitgevochten, met grote risico’s dus ook voor toevallige voorbijgangers", aldus de politie.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (28-5-2024 om 10:40)
Eindelijk een paar boosdoeners van de straat. Als ze nu ook nog een flinke straf krijgen, helemaal mooi. Maar als ze de straf hebben uitgezetten zorg dan dat ze in een of anders leer/werk begeleidend traject terecht komen, anders zijn ze zo weer terug op het criminele pad en ben je weer terug bij af.
Drica (28-5-2024 om 10:18)
Jammer van deze toekomstige generatie opvoeders(misschien zijn sommigen het al?) Hopelijk komt het nog wel goed met de generatie daarna.
job (28-5-2024 om 09:37)
Mooi dan kunnen die SHOW-BORDEN VAN DE BURGERVADER WEER WEG. En de staandehouding onder mom van hoeven dan ook niet meer.(nepveiligheid) Geen politiestaat in vlissingen. Gewoon werken........ we betalen genoeg.
Cookie-instellingen beheren