Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Overtredingen ontdekt bij controles horeca en winkels

Toegevoegd: 28-05-2024, 19.35 uur
Overtredingen ontdekt bij controles horeca en winkels
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij controles in winkels en bij horecagelegenheden in de gemeente Vlissingen is dinsdag ontdekt dat twee personen werkzaam waren die dat helemaal niet mochten zijn. Dat meldt de politie.

Samen met de douane, de gemeente en de vreemdelingenpolitie werden diverse adressen bezocht. "Er werd onder andere gecontroleerd op illegale arbeid, accijnsontduiking en de drank- en horecawet. Hierbij werden twee werkende personen aangetroffen die geen arbeid mochten verrichten", zo meldden de Vlissingse wijkagenten op social media.

Volgens de politie werden er ook wat kleine misstanden ontdekt rond het naleven van de drank- en horecawet. De meeste gecontroleerde ondernemers hadden de zaken echter prima op orde, zo meldt de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De hoge hoed (30-5-2024 om 10:27)
Prima werk van de politie, laat de narcisten en psychopaten maar lekker gefrustreerd en tevergeefs de politie zwart maken maar normale mensen weten wel beter. En geloof mij maar dat de politie nog veel zware criminelen gaan arresteren. Wat die narcistische simpeltjes niet weten is dat er recent nog een heel netwerk aan encrypted telefoons is afgeluisterd en vele criminelen zijn toen opgepakt. Nee, lekker zeggen dat de politie niks doet. Te dom om te poepen.
Anon (30-5-2024 om 07:30)
Goed werk Politie
Jumbo (29-5-2024 om 12:30)
Peter koulo : Goed werk Politie
Goed werk (29-5-2024 om 11:32)
Goed gedaan politie! Dan kunnen er weer mensen werken die wel het recht hebben om hier te mogen werken.
Vlissinger (29-5-2024 om 11:00)
Goed werk politie!
Henk (29-5-2024 om 09:31)
@peterkoulo: prima, zeg maar waar en wanneer. Als iedereen zich aan de wet houdt, zouden dit soort controles helemaal niet nodig zijn. En als je het nieuws goed zou volgen, dan had je kunnen lezen dat ook de zware criminaliteit aangepakt wordt. Alleen daar wordt niet alles van in de media geplaatst, omdat de criminelen uiteraard ook meelezen.
Cookie-instellingen beheren