Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Middelbrand caravanhandel Heinkenszand

Toegevoegd: 29-05-2024, 03.29 uur - Update: 29-05-2024, 03.39 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op het terrein van een caravanhandel in Heinkenszand zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee caravans en een camperbus in vlammen opgegaan. De brand is inmiddels geblust.

Rond 02.10 uur werd opgemerkt dat brand woedde op het bedrijfsterrein aan de Daniëlsweg. Ter plekke bleken buiten op het terrein aan de zijde van de Drieweg (N665) twee caravans en een camperbus in brand te staan, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ). De brandweer schaalde op naar middelbrand en rukte uit met twee blusvoertuigen en een watertankwagen.

De brandweer kon kort voor 03.00 uur het sein 'brand meester' geven toen duidelijk was dat overslag naar andere aanwezige caravans was voorkomen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Er is niemand gewond geraakt. Vanwege de rookontwikkeling en de bluswerkzaamheden moest de N665 ter plekke enige tijd worden afgesloten.

Zie ook:

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren