Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto te water bij oprit A58 Middelburg

Toegevoegd: 10-07-2024, 02.39 uur
Foto 3 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (11-7-2024 om 15:22)
@Vlissinger Peter en de Hoge hoed (sic) hebben geen gelijk. Die bocht heeft niets abnormaals behalve het feit dat er mensen te hard overheen scheuren danwel een extra rijlesje nodig hebben. Overigens: Hoge Hoed en Vlissinger: niet toevallig een en dezelfde persoon ?
Jan (10-7-2024 om 18:47)
Niet bekend wie de chauffeur is ? eenvoudig vingerafdrukken en/of materiaal van het stuur en de versnellingspook testen en je weet het, wat is er ingewikkeld aam. Gebruik gezond verstand en laat geleerd verstand een poosje in de diepvries.
Vlissinger (10-7-2024 om 17:06)
@vanpuffelen @ Edjetee. Wat is hier nu zo moeilijk aan het begrijpen? Er zijn zoveel mensen die gewoon niet kunnen rijden en zo de plomp inrijden omdat ze de snelheid totaal niet in kunnen schatten, laat staan als het geregend heeft of met gladheid. De volgende keer beland er misschien een bejaarde op de kop in de sloot en verdrinkt. Eens kijken wat jullie slimmerds dan te melden hebben? Dan mag het ineens wel van jullie en had de gemeente wel in moeten grijpen? Ik zou me kapotschamen als ik diegene was die dat besluit had moeten nemen of er wel of geen vangrail moet komen en er valt daar een dode. Wat een niveau zeg, Dat heet regeren is vooruit zien. De hoge hoed en Peter hebben gewoon gelijk.
Jack (10-7-2024 om 12:07)
De meesten ongelukken hier gebeurden doordat er te hard wordt gereden(al weet ik niet of het in dit geval ook zo was) Ik rij hier dagelijks en als je jezelf aan de maximaal toegestane snelheid houdt is er niets mis met deze bocht. Heb soms toeterende mensen achter mij als ik op de maximaal aangegeven snelheid door deze bocht rij )-: Misschien hier eens een flitser zetten.... goedkoper dan een kilometer vangrails
vanpuffelen (10-7-2024 om 10:23)
@peter , Natuurlijk , overal vangrails , alle bomen weg .... Als je eerst een duiker laat zoeken naar een persoon en dan later pas laat weten dat die er niet is , dan vraag ik mij toch af of je wel nuchter bent. Met ligt niet aan de op of afrit maar aan de bestuurder.
Edjetee (10-7-2024 om 09:26)
@peter en@ dehoogehoed: dit is een simpel stukje weg in Nederland, waarom moet hier nu ineens weer een vangrail komen en waarom weer commentaar op de overheid? Stop toch eens met dat linkse gepraat. Gewoon de adviessnelheid aanhouden en binnen de lijnen op de weg blijven, dan kan er hier bijna niets fout gaan.
Cookie-instellingen beheren