Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje bekneld bij kopstaartbotsing Renesse

Toegevoegd: 17-08-2007, 22.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

RENESSE - Bij een ongeluk op de Stoofweg in Renesse is vrijdagmiddag een meisje bekneld komen te zitten. Ze moest door de brandweer worden bevrijdt.

Het 12-jarige slachtoffertje uit Alkmaar zat bij haar familie in de auto toen deze betrokken raakte bij een kop-/staartbotsing tussen drie auto's. Rond 16.20 uur wilde een 31-jarige automobilist uit Zierikzee linksafslaan. De twee auto's achter hem zagen dit bijtijds. Een vierde auto kon een botsing niet meer voorkomen.

De 27-jarige bestuurder van de auto, woonachtig in de gemeente Schouwen-Duiveland, botste met zijn bedrijfsauto met aanhanger vol op zijn voorganger; de auto van de Alkmaarse familie. Deze auto schoof vervolgens weer door tegen de auto daarvoor.

Het meisje kwam bekneld te zitten en werd door de brandweer van Burgh-Haamstede uit haar benarde positie bevrijd. Ze werd met onder meer hoofdpijnklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Voor zover bekend raakte er verder niemand gewond.

Door het ongeluk was de Stoofweg enige tijd afgesloten. Het verkeer werd via de Brouwersdam omgeleid. Twee auto's moesten worden weggetakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren