Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Alarm voor ongeluk met gevaarlijke stoffen

Toegevoegd: 29-08-2007, 16.46 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn woensdag met de hoogste prioriteit uitgerukt voor een melding van een ongeluk met gevaarlijke stoffen in Vlissingen.

Rond 15.30 uur werd gemeld dat er tijdens sloopwerkzaamheden aan een metalen trechter mogelijk gevaarlijke en bijtende stoffen waren vrijgekomen. Eén persoon had last van geïtteerde luchtwegen en zodoende werd naast de brandweer ook de ambulancedienst gealarmeerd.

De dagploeg van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg ging met twee voertuigen ter plaatse gestuurd. Naast de ambulance gingen ook officieren van dienst van brandweer en GGD ter plekke.

Ter plaatse bleek dat alles meeviel. Opname en verdere behandeling van de slachtoffers bleek niet noodzakelijk. Brandweerploegen zetten het gebied voor de zekerheid wel af, maar konden de afzetting na een half uur weer grotendeels weghalen.

Een medewerker van de afdeling Milieu van de gemeente Vlissingen heeft de trechter veilig gesteld en zal nader onderzoek verrichten naar de restproducten die zich daarin bevinden.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren