Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Jongetje onder heftruck in Middelburg

Toegevoegd: 01-09-2007, 19.26 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op een bedrijfsterrein aan de Voltaweg in Middelburg kwam vrijdag omstreeks 16.00 uur een 4-jarig Middelburgs jongetje onder een heftruck.

Een 17-jarige Middelburgse heftruckchauffeur was bezig om metalen frames te verplaatsen. Bij hem in de heftruck zat het 4-jarige kind, een familielid van de bestuurder.

Bij een stuurbeweging naar links viel het jongetje van de heftruck en kwam er, tegen het rechterachterwiel, gedeeltelijk onder. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

Daar bleek hij wat schaafwonden aan zijn voet en arm en een wondje aan zijn achterwerk te hebben opgelopen. Hij is wel ter observatie opgenomen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren