Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schoorsteenbrand woning Scherpenisse

Toegevoegd: 01-09-2007, 19.53 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

SCHERPENISSE - Vrijdagavond werd omstreeks half negen de blusgroep Sint-Maartensdijk gealarmeerd voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Langeweg te Scherpenisse.

Binnen enkele minuten rukte de blusgroep onder prioriteit 1 uit naar het opgegeven adres. Toen het korps ter plaatse kwam bleek er weinig rook meer uit de schoorsteen te komen.

Twee brandweerlieden met ademlucht controleerden in de woning de openhaard en verwijderden wat brandend roet. Na een grondige controle bleek alles mee te vallen, waarna de blusgroep al snel weer in kon rukken.

Het nieuwe voertuig van de blusgroep Sint-Maartensdijk heeft inmiddels al twee uitrukken achter de rug, sinds het voertuig afgelopen maandag in gebruik is genomen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren