Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 129 km

Ernstig verkeersongeval bij Axel

Toegevoegd: 21-10-2007, 17.44 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Bij een ernstig verkeersongeval op de Hulsterseweg in Axel zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

Even voor acht uur raakte een 18-jarige bestuurder van de weg en is via een boom het taluud afgereden. Door de klap had de auto zich in het grond geboord en zaten de inzittenden bekneld in het voertuig. Deze zijn uit het voertuig bevrijdt middels het wegknippen van het dak en zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Omdat er enkele meters naast de auto een grote watergang lag werden naast de ambulance en brandweer ook brandweerduikers opgeroepen, deze zijn echter niet meer ingezet.

Na ruim een uur kon het laatste slachtoffer worden bevrijd uit de auto en overgebracht worden naar het ziekenhuis. De bestuurder heeft verwondingen aan zijn schouder opgelopen. De twee inzittenden, een 11-jarig meisje en een 22-jarige vrouw uit Axel, liepen enkele kneuzingen op.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren