Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 64 km

Jongen (15) gestoken bij vechtpartij Hulst

Toegevoegd: 03-11-2007, 20.00 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Politie Zeeland stelt momenteel een onderzoek in naar de oorzaak van een conflict tussen twee groepen jongeren, in totaal 30 tot 40 personen, waardoor dinsdagmiddag een vechtpartij ontstond op de Churchillweg in Hulst.

Bij deze vechtpartij werd een 15-jarige inwoner van Hulst, die op de grond was terechtgekomen, zodanig in het gezicht getrapt dat hij letsel opliep aan zijn ogen en mond. Woensdagmiddag troffen beide partijen elkaar opnieuw op de Churchillweg.

Hierbij werd dezelfde 15-jarige met een scherp voorwerp in zijn been gestoken waardoor hij een wond opliep die gehecht moest worden. Hij kon de politie, die snel ter plaatse was, de persoon aanwijzen die hem de dag daarvoor getrapt had.

Deze persoon, een 16-jarige Terneuzenaar, werd in de Koolstraat aangehouden en later overgebracht naar Torentijd. Donderdag werden nog drie 16-jarige inwoners van Hulst aangehouden. Het onderzoek is nog in volle gang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren