Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot Watervlietweg IJzendijke

Toegevoegd: 03-11-2007, 12.00 uur
Door: Politie Zeeland

IJZENDIJKE - Zaterdagmorgen rond 09.30 uur werd in een sloot langs de Watervlietseweg een onbeheerde personenauto aangetroffen.

Uit navraag bleek dat een 51-jarige vrouw uit Breskens de bestuurster was geweest. Ze had eerder vanmorgen over de Watervlietseweg gereden, richting de grens, toen ze in de rechterberm raakte. Na een stuurcorrectie belandde haar auto aan de linkerzijde van de weg in de sloot.

De 51-jarige vrouw kon zelf uit haar auto komen en heeft aangebeld bij een woning. Haar echtgenoot heeft haar daar opgehaald waarna ze naar de HAP in Oostburg is gegaan. Daar werd ze doorverwezen naar het ziekenhuis in Knokke waar ze waarschijnlijk een nachtje ter observatie moet blijven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren