Weerbericht:
In het zuiden sneeuw, in het noorden een mistbank. Overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 15 km

Brandweer bevrijdt persoon uit auto A58

Toegevoegd: 05-12-2007, 13.32 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer is woensdagmiddag ingezet bij een ongeval op de afrit van de A58 bij Middelburg.

Rond tien over half één botste een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland tegen een verkeersbord dat naast de afrit stond. Dit gebeurde volgens de politie nadat de vrouw kort daarvoor onwel was geworden.

De brandweer en ambulance rukten uit om hulp te verlenen. De brandweer heeft op verzoek van de ambulancedienst geholpen met de bevrijding van het slachtoffer. Omdat de gewonde klaagde over haar nek werd zij horizontaal uit de auto gehaald.

Het slachtoffer werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. In de loop van de middag mocht zij het ziekenhuis weer verlaten. De auto raakte bij de aanrijding beschadigd. De afrit van de A58 was enige tijd volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren