Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Gewonde uur bekneld onder auto M'burg

Toegevoegd: 05-12-2007, 13.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 17-jarige scooterrijder uit Middelburg is woensdagmiddag in Middelburg ernstig bekneld komen te zitten onder een bedrijfsauto.

De 17-jarige haalde op de Waldammeweg een aantal stilstaande auto's in die stonden te wachten omdat de 39-jarige bestuurder van de bedrijfsauto linksaf wilde slaan, de Herculesweg op. Bij het afslaan kon de bromfietser de auto van de 39-jarige niet meer ontwijken. Hij schoof vervolgens met zijn brommer onder de auto.

Ter plaatse bleek dat het slachtoffer niet meer onder de auto vandaan gehaald kon worden. Zodoende werd ook de brandweer ingezet. Die heeft de auto eerst gestabiliseerd en vervolgens opgetild met speciaal gereedschap. Hierbij werd ook een heftruck gebruikt.

Het slachtoffer kon na ongeveer een uur uit zijn benarde positie worden bevrijd. De bemanning van de traumahelikopter uit Rotterdam verleende medische assistentie. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in de regio.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar het ongeluk.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren