Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 186 km

Man doodgereden op A58 bij Bergen

Toegevoegd: 07-12-2007, 08.53 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
BERGEN OP ZOOM - Een nog onbekende man is gisteravond om het leven gekomen door een verkeersongeval op de autosnelweg A58 bij Bergen op Zoom.

Op knooppunt Zoomland stak hij de weg over, net na de bocht. De man werd aangereden door een auto met daarin een echtpaar uit 's-Heerenhoek, aldus een politiewoordvoerder.

De vrouw die als passagier in de auto zat, is met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Haar man, die de auto bestuurde, kwam ervan af met wat lichte verwondingen.

Een passant heeft het slachtoffer na de botsing nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen bezweken.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren