Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Dode bij ongeluk kruising sGravenpolder

Toegevoegd: 10-12-2007, 13.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

's GRAVENPOLDER - Bij een ongeval op de Baarlandsezandweg in 's Gravenpolder is maandagmiddag een 21-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele om  het leven gekomen.

De man kwam rond 13.00 uur op de kruising met de Schoorkenszandweg in botsing met een auto met aanhanger. Het slachtoffer werd vervolgens enkele meters meegesleurd. Pogingen van hulpverleners om de bromfietser te reanimeren mochten niet baten; de man overleed ter plekke aan zijn letsel.

De automobilist, een 48-jarige man uit Antwerpen (B) raakte niet gewond. De oorzaak van de aanrijding is eveneens nog niet duidelijk. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Mogelijk heeft de bromfietser de auto over het hoofd gezien tijdens het oversteken. Drie brandweerwagens, drie ambulances en de traumahelikopter werden ingezet om hulp te verlenen.

De kruising, nabij tankstation Tramper, was enige tijd volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zusje (10-12-2013 om 11:46)
Ik mis je nog elke dag lieve broer <3 Dit heb je niet verdient!
Cookie-instellingen beheren