Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Truck vol eieren rijdt van dijk in Lewedorp

Toegevoegd: 11-12-2007, 08.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Een truck met oplegger, gevuld met duizenden eieren is dinsdagochtend van een dijk bij het Zuid-Bevelandse Lewedorp gereden.

De bestuurder van de vrachtwagen kwam even voor 07.00 uur door nog onbekende oorzaak in de berm van de Oude Kraaijertsedijk. De truck reed op het nippertje net niet naar beneden en zodoende raakte de bestuurder niet gewond: hij kon ongedeerd uit zijn cabine klimmen.

Telekraan
Wel zat de vrachtauto vast in de berm. Kraanbedrijf Jac Goud uit Waarde heeft de vrachtwagen met behulp van een grote telekraan losgetrokken. Tijdens de berging werd ook gebruik gemaakt van een tractor. De truck was rond 09.00 uur weer helemaal los.

De dijk was gedurende de bergingswerkzaamheden volledig afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren