Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Wielrenner zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 12-12-2007, 19.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een aanrijding op de Oranjepolderseweg in Arnemuiden is woensdagavond één persoon zwaar gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak werd rond kwart over zes een 52-jarige wielrenner uit Middelburg geschept door een personenauto. De inzittende van de personenauto, een 20-jarige automobiliste uit Arnemuiden, en omstanders schoten het slachtoffer direct te hulp en belde het alarmnummer.

De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Hij is zwaar gewond geraakt en inmiddels overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen.

De weg was enige tijd volledig afgesloten voor het verkeer. De politie doet nog onderzoek naar de aanrijding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewald (5-3-2009 om 15:15)
Ik vind het wel een beetje zielig voor die wielrenner ik doe die sport ook ik ben ook een keer aangereden en dat is heus geen pretje
Cookie-instellingen beheren