Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Basisschool Souburg ontruimd na brand

Toegevoegd: 13-12-2007, 16.04 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De leerlingen van basisschool Het Kompas aan de Molenweg in Oost-Souburg zijn donderdagmiddag ontruimd nadat rond 15.15 uur brand was uitgebroken.

Door nog onbekende oorzaak brak rond dat tijdstip brand uit in een handen-droger in het toiletgebouw van de Protestants Christelijke/Rooms Katholieke school. De brand zorgde voor fikse rookontwikkeling. Direct werd de school ontruimd en werden alle ramen van het gebouw opengezet om te ventileren.

De vader van één van de kinderen van de school kon het vuur tijdig blussen en de brandweer hoefde daarom alleen maar te ventileren. Naast een blusvoertuig en een ladderwagen ging ook een ambulance ter plaatse. Er hoefde echter niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Voor zover bekend kunnen de kinderen morgen weer gewoon naar school.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren