Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog geen spoor van overvallers Lidl

Toegevoegd: 20-02-2008, 08.39 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
VLISSINGEN - De Vlissingse politie heeft nog geen idee wie de twee mannen zijn die maandagavond de Lidl aan het Pablo Picassoplein in Vlissingen hebben overvallen.

De twee kwamen rond 19.30 uur de winkel binnen en namen geld uit twee kassa's mee. "Ze deden een greep in de kassa's", aldus een woordvoerder. Hoeveel, daar doet de politie nog geen mededelingen over. Op het moment van de overval waren zo'n vijftien mensen in de winkel. Een aantal van hen heeft de politie verteld dat de beide mannen gewapend waren met pistolen of revolvers. Enkele getuigen zouden ook een knal hebben gehoord. Of het om een schot uit een wapen gaat of iets anders, is nog onderwerp van onderzoek.

Na de overval renden de twee mannen er vandoor. De politie hoopt dat er getuigen zijn die weten in welke richting ze zijn verdwenen. De woordvoerder van de politie kon gisteren nog geen duidelijk signalement van de overvallers geven. Wel staat vast dat de beide mannen Nederlands met een buitenlands accent spraken. Omwonenden toonden zich gisteren niet verbaasd over de overval omdat de buurt zou afglijden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren