Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Pyromaan zaait onrust in Wemeldinge

Toegevoegd: 20-02-2008, 17.27 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
WEMELDINGE - Inwoners van Wemeldinge maken zich zorgen over de volgende daad van de pyromaan die naar alle waarschijnlijkheid actief is in het dorp.

"Vooral mensen in het buitengebied en eigenaren van houten schuurtjes maken zich zorgen. Zo zijn er mensen die 's nachts uit bed gaan om te kijken of alles nog in orde is", zegt burgemeester Siebe Kramer van de gemeente Kapelle. Volgens hem is de politie druk doende om de brandstichter op te sporen. "Een heel onderzoeksteam is druk bezig met de branden."

Dat er een brandstichter in Wemeldinge actief is, is zeker. "Er is tenslotte een man gezien die benzine bij de sporthal sprenkelde", zegt Kramer. Dat incident was de aanleiding voor de Zeeuwse recherche en de plaatselijke politie om samen een 'breed onderzoek' in te stellen. Gisternacht sloeg de pyromaan voor het laatst toe. Toen ging het clubhuis van motorclub De Sproeier grotendeels in vlammen op.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren