Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 211 km

Brandweer reinigt wegdek na ongeval met gewonden

Toegevoegd: 29-11-2002, 23.02 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Bij een botsing op de kruising Weyevlietweg/Sloeweg zijn vandaag twee gewonden gevallen.

Twee personenauto's botsten rond vier uur op elkaar op de bovengenoemde kruising. Vermoedelijk was een voorrangsfout de oorzaak van de aanrijding.

In totaal vielen er twee gewonden. Eén van de twee had beenletsel en de ander had diverse lichte verwondingen. Beide slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

De klap zorgde ervoor dat het wegdek dusdanig bevuild werd dat de brandweer het moest schoonspuiten. De Middelburgse brandweer ging ter plaatse met de tankautospuit 4530.

De ambulancedienst was ter plaatse met de 7325 en de 7329. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft beide auto's weggesleept.

Het verkeer is enige tijd omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren