Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Tuinhuisje gaat in vlammen op M'burg

Toegevoegd: 18-03-2008, 21.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op het volkstuinencomplex aan het Griffioenpad in Middelburg is dinsdagavond een tuinhuisje volledig in vlammen opgegaan.

De brand werd rond 21.35 uur opgemerkt. De brandweer was op dat moment in de buurt in verband met een vermeende binnenbrand aan de Seisweg, maar kon niet voorkomen dat het houten tuinhuisje volledig door de brand werd verwoest.

De brandweer heeft een eerste bluspoging ondernomen door middel van hoge druk. Later is ook lage druk afgelegd om de brand volledig te kunnen blussen. Het blussen van de brand nam de nodige tijd in beslag. Omliggende huisjes konden worden gespaard. Hoe groot de ontstane schade precies is, is nog niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat er brand woedde op het volkstuinencomplex. Onder meer in januari, april en juni van het vorige jaar gingen ook tuinhuisjes in vlammen op. Elke keer was er sprake van brandstichting. Dat is hoogstwaarschijnlijk ook dit keer weer het geval.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren