Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser drinkt vijf keer te veel alcohol

Toegevoegd: 24-03-2008, 15.08 uur
Door: Politie Zeeland

ELLEWOUTSDIJK - Zondag rond 16.38 uur kwam er bij de Zeeuwse politie een melding binnen van de Westerscheldetunnel dat er een dronken automobilist voor de slagbomen zou staan.

De man had al voor de tunnel gevaarlijk rijgedrag vertoond, had flink geslingerd over de weg en was tegen middengeleiders aangebotst. Een getuige zag dat de man van plaats gewisseld had met een bijrijder, juist voor de politie ter plaatse kwam. Aan de verdachte, een 36-jarige Duitser uit Kevelaer, werd gevraagd mee te werken aan een blaastest op straat. Dat weigerde hij.

De man is daarom aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij hield bij hoog en bij laag vol dat hij niet gereden had, helaas vertelde de man met wie hij van plaats gewisseld had wel de waarheid. Het rijbewijs van de Duitser is ingevorderd.

Uit de blaastest die hij op het politiebureau moest ondergaan bleek dat hij bijna vijf keer zoveel had gedronken dan is toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren