Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Vlissingse baby stierf niet door misdrijf

Toegevoegd: 27-04-2008, 20.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De baby die vrijdagavond in Vlissingen overleed is vermoedelijk een natuurlijke dood gestorven. De exacte doods-oorzaak is echter niet duidelijk. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) zondag halverwege de avond na sectie bekend gemaakt. 


Vanmiddag werd sectie op het lichaampje verricht omdat de politie twijfels had over de exacte doodsoorzaak van het kindje: het was onduidelijk of er wel sprake was van een natuurlijke dood. Uit de autopsie kwam niets naar voren dat duidde op een misdrijf. Het onderzoek wordt dan ook gesloten.

Na het overlijden van de baby, een 1-jarig meisje, zijn de beide ouders (de 26-jarige moeder en de 27-jarige vader), gehoord.
 
 
In de woning van het gezin aan de Van Dishoeckstraat werd door technisch rechercheurs zowel 's nachts als 's ochtends een uitgebreid sporenonderzoek gedaan.

 
Zie ook:
-
Onderzoek naar dode baby Vlissingen (26-04-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (27-4-2008 om 21:38)
Het lijkt mij niet dat HVZeeland aan enige verdachtmaking schuldig is. Juist deze site heeft goed gehandelt door terughoudend te zijn in de berichtgeving, maar als het OM een mogelijke zaak onderzoekt, lijkt me dat niet verkeerd...
anita (27-4-2008 om 21:23)
ouders gecondoleerd in deze dwaze maatschappij wordt je gelijk verdacht het is niet mee normaal veel sterkte
marja (27-4-2008 om 21:22)
ik wil de ouders heel veel sterkte wensen met dit verlies , en alles wat er gebeurd is met al die media aandacht. Je moet toch weer onder de ogen komen van al je collega's familie etc. na de verdachtmaking van zo'n vreselijk drama. Heel veel sterkte
Ever (27-4-2008 om 20:48)
Kunnen jullie dit niet stil houden tot alles eerst is uitegzocht? Want deze mensen worden eerst in een verkeerd daglicht geplaatst. Ik vind dit erg triest!
Anoniem (27-4-2008 om 20:18)
Hebben de ouders niet alleen het verdriet om hun kindje, maar ook nog eens moeten ze leren omgaan met wat hun de afgelopen dagen allemaal is overkomen....verhoord worden, media, de ogen in je rug voelen:"Zouden zij......" Triest hoor.
Jo (27-4-2008 om 16:40)
Vreselijk,intens triest, ongeacht de uitkomst, dat zo'n jong kind overlijd.
Cookie-instellingen beheren