Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dukke avond voor Goese brandweer

Toegevoegd: 18-12-2000, 23.59 uur
Dukke avond voor Goese brandweer
Door: Brandweer Goes
GOES - Maandagavond sloeg de vlam in een frituurpan in de keuken van het Van der Valk Hotel Goes aan de Anthony Fokkerstraat.


Personeel kon het vuur niet onder controle krijgen met behulp van een blusdeken: Het vuur in de pan bleef doorwoeden. Daarom werd de brandweer gewaarschuwd. Die kwam 10 minuten later ter plaatse en had het vuur vrijwel direct onder controle.

De schade bedraagt enkele duizenden guldens. De gasten hebben van het geheel helemaal niets gemerkt. Onder dankzegging van de koks keerden de brandweerlieden terug richting kazerne.

Later die avond werd de dienstdoende ploeg 3 tot twee keer toe gealarmeerd voor een buitenbrand in de De Graaffstraat. Beide keren ging het om een soort vreugdevuur, bestaande uit straatmeubilair, wat autobanden en andere rotzooi. Waarschijnlijk een voorbode voor de jaarwisselingsperikelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren