Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 384 km

Vier gewonden bij ongeluk Oude Rijksweg

Toegevoegd: 27-09-2000, 21.47 uur
Vier gewonden bij ongeluk Oude Rijksweg
Door: Brandweer Goes
'S-HEER ARENDSKERKE - Woensdagavond om 21.47 kwam de melding binnen van een ernstig verkeersongeval op de Oude Rijksweg bij 's-Heer Arendskerke.
 
Direct werden twee ambulances en de brandweer op pad gestuurd. Vanaf de post 's-Heer Arendskerke rukte een tankautospuit uit, vanaf de post Goes kwam het hulpverleningsvoertuig. Ter plaatse aangekomen bleek een vijfdeurs VW Golf frontaal op een boom met een doorsnee van een kleine 50 cm gebotst te zijn.
 
De boom had zich tot het dashboard in de auto geboord. Bij aankomst bleken er vier gewonden te zijn. Drie personen konden met hulp van omstanders uit de auto worden gehaald of konden op eigen kracht het wrak verlaten, een vierde persoon kon niet zonder hulp van de brandweer uit het wrak worden bevrijd.
 
Daartoe werd ondermeer het dak van de wagen afgehaald. Met vier ambulances werden de slachtoffers naar de ziekenhuizen in Goes en Vlissingen gebracht. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren