Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandje zorgt voor flinke rookontwikkeling

Toegevoegd: 03-08-2000, 23.59 uur
Brandje zorgt voor flinke rookontwikkeling
Door: Brandweer Goes
KLOETINGE - Forse, zwarte rookwolken trokken donderdagavond rond 18.45 vanuit een boomgaard aan de Parallelweg over Kloetinge richting het noorden.


Omdat er echter nog geen meldingen van een brand waren binnen gekomen, ging een surveillancewagen van de politie polshoogte nemen. Ter plaatse bleek dat een oorspronkelijk onschuldig bermbrandje nogal uit de hand was gelopen.

Het vuur was inmiddels overgeslagen op een in de boomgaard opgeslagen stapel met zo'n 10 tot 12 polyester dakplaten, elk ongeveer twee vierkante meter groot. Ook het struikgewas rondom was in brand gevlogen. De polyesterplaten waren de veroorzakers van de van ver zichtbare rookontwikkeling.

De 47-49 kwam tien minuten later ter plaatse om het vuur te blussen. De platen bleven vrij hardnekkig branden, maar door het spul uit elkaar te halen was de brand uiteindelijk snel onder controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren