Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Zes gewonden bij ernstig verkeersongeval N254

Toegevoegd: 14-08-2000, 23.59 uur
Zes gewonden bij ernstig verkeersongeval N254
Door: Brandweer Goes
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Maandagmorgen om 7.50 uur voltrok zich op de kruising N254/Nieuwe Dijk, nabij 's-Heer Hendrikskinderen een ernstig verkeersongeval.


Een personenbusje van een bedrijf uit het industriegebied Vlissingen-Oost (met daarin 4 inzittenden) raakte op de kruising op de verkeerde weghelft, ramde een verkeersbord en botste vervolgens frontaal op een tegemoetkomende personenauto.

De vier inzittenden van het busje en de twee inzittenden van de personenauto raakten allen gewond. De mannen in de personenauto konden bovendien alleen met behulp van de brandweer uit hun benarde positie worden bevrijd.

Er kwamen zes ambulances ter plaatse: vier van de Ambulancedienst Bevelanden en twee van de Ambulancedienst Walcheren. De Toegevoegd Medisch Leider (TML) coördineerde de ambulanceinzet. Het werk van de brandweer bestond uit het bevrijden van de slachtoffers uit de personenwagen door middel van het verwijderen van de achterklep, een deur en het van het dak knippen van het voertuig.
 
Om 8.40 uur werd het laatste slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis in Goes afgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren