Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 379 km

Man bekneld in Jaguar na ongeluk A58

Toegevoegd: 20-08-2000, 23.59 uur
Man bekneld in Jaguar na ongeluk A58
Door: Brandweer Goes

GOES - Zondagmiddag omstreeks 16.30 uur raakte door nog onbekende oorzaak een op de A58 Zuidbaan rijdende Jaguar van de weg en belandde fors beschadigd in de sloot.
 
Toen de melding binnenkwam werden door de CPA direct twee ambulances ter plaatse gestuurd. Ter plaatse werd duidelijk dat het om drie slachtoffers ging en dat de brandweer noodzakelijk was om de personen verantwoord uit het wrak te halen.
 
Daarop werd de dienstdoende ploeg van de post Goes gealarmeerd die uitrukte met een tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig. Ook werd een derde ambulance ter plaatse gestuurd en kwam voor de medische ondersteuning de traumahelicopter vanuit Rotterdam ter plaatse. De reddingsoperatie verliep snel en soepel.
 
Het dak werd van de auto geknipt en binnen drie kwartier konden alle slachtoffers richting ziekenhuis worden afgevoerd. Twee daarvan ging richting Oosterscheldeziekenhuis in Goes, een 71-jarige vrouw is afgevoerd naar Dijkzigt in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren