Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 64 km

Mobiele unit op bouwplek Goes brandt uit

Toegevoegd: 29-08-2000, 19.30 uur
Mobiele unit op bouwplek Goes brandt uit
Door: Brandweer Goes
GOES - De mobiele unit van de uitvoerder van het nieuwbouwproject op de hoek van de Beatrixlaan en de Bergweg is dinsdagmorgen deels uitgebrand.
 
De politie was als eerste ter plaatse, forceerde het slot van de tijdelijke huisvestingseenheid, maar vond het, gezien de rookontwikkeling en de aan de buitenkant voelbare hitte te riskant om de aannemershuisvesting te betreden.
 
De brandweer werd even na half zeven gealarmeerd en kwam ter plaatse met een tankautospuit en zes man. Bij opening van de deur kwamen flinke rookwolken naar buiten, maar men had het brandje in het bouwvakkersonderkomen snel onder controle.
 
In een deel van de tijdelijke huisvesting van het aannemingsbedrijf is forse brandschade ontstaan, het andere deel liep zware rookschade op.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren