Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Premier Balkenende betoont medeleven

Toegevoegd: 03-05-2008, 17.16 uur
Door: P.Z.C.
ZAAMSLAG - Premier Balkenende heeft in een persoonlijk telefoongesprek met burgemeester Jan Lonink van Terneuzen zijn steun en medeleven uitgesproken aan de dorpsgemeenschap van Zaamslag en aan de nabestaanden van de overleden Peter Herwegh.
 
Lonink: "Hij zei de situatie in de Zeeuwse samenleving goed te kennen en te beseffen hoe ingrijpend de gebeurtenissen voor de mensen in Zaamslag zijn." Hij stak ook Lonink zelf een hart onder de riem.
 
 
 
 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerrit (4-5-2008 om 11:38)
De jeugd van tegenwoordig heeft totaal geen respect meer. Ouders neem uw verantwoording en voed ze op met normen en waarden en laat zien dat u de baas bent en niet de jeugd, want daar komt niks van terecht.
Corne (4-5-2008 om 10:16)
Medeleven. Ja kan ik ook zeggen tegen de families die zo iets ergs is overkomen. Woorden zijn zo gemakkelijk gezegd. Wanneer gaan we er wat aan doen? Ik denk nooit. Volgende week is weer iemand zinloos slachtoffer. Alweer een stille tocht. Regering help ons, doe wat. Met woorden komen we er niet.
Marie (4-5-2008 om 09:02)
Allereerst onze medeleven nar de familie toe. veschrikkelijk wat hier is gebeurd. Ik hoop dat de jongens een flinke straf krijgen waar ze recht op hebben en niet zomaar wat omdat ze toch nog "maar" minderjarig zijn. Ze kunnen ook 's nachts op straat relschoppen. Waar gaat het naar toe?
Marianne (4-5-2008 om 07:33)
Ik heb hier maar een ding over te zeggen en dat is: dienstplicht terug. Dan leren ze teminste weer eens wat discipline en respect is. Respect is voor de jeugd een leuk woord maar de betekenis ervan zijn ergens kwijtgeraakt.
Fam. vd Visse (3-5-2008 om 22:27)
Schandalig wat hier is gebeurd. Ze moeten de jeugd eens harder aan gaan paken. Het is heel triest dat ze mensen zo verwonden. En die Balkenende moet daar nu ook maar eens wat aan gaan doen.
Albert (3-5-2008 om 22:23)
Hier een medeleven voor Herwegh. Soms zijn de ouders er de oorzaak niet van. Zij weten nooit wat hun kinderen buiten de deur doen: thuis zijn ze wel braaf maar buiten niet hé.
Cookie-instellingen beheren