Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Premier Balkenende betoont medeleven

Toegevoegd: 03-05-2008, 17.16 uur
Door: P.Z.C.
ZAAMSLAG - Premier Balkenende heeft in een persoonlijk telefoongesprek met burgemeester Jan Lonink van Terneuzen zijn steun en medeleven uitgesproken aan de dorpsgemeenschap van Zaamslag en aan de nabestaanden van de overleden Peter Herwegh.
 
Lonink: "Hij zei de situatie in de Zeeuwse samenleving goed te kennen en te beseffen hoe ingrijpend de gebeurtenissen voor de mensen in Zaamslag zijn." Hij stak ook Lonink zelf een hart onder de riem.
 
 
 
 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bernadine (3-5-2008 om 21:50)
Ik dacht dat het hier veilig was in Zeeland. Dat er hier niet van die randstadachtige tafarelen gebeurden. Maar niets blijkt minder waar.
Martijn (3-5-2008 om 21:29)
Er is inderdaad door burgermeester Jan Lonink actie ondernomen er rijdt nu regelmatig politie door het dorp! Hoop dat ze de daders hard straffen.
Krijn (3-5-2008 om 20:28)
Is netjes van meneer balkenende om de burgemeester een hart onder de riem te steken,maar zou nog netter zijn om de vrouw van peter persoonlijk te bellen en haar zijn medeleven te betuigen(als hij dat al niet gedaan heeft) en inderdaad ,wat moet er nog mis gaan voordat er iets gedaan wordt.
Jeanine (3-5-2008 om 20:12)
Balkenende doet het toch nooit goed. Als jullie het beter kunnen,dan moet je zelf in de politiek gaan. In ieder geval Meneer Balkenende bedankt voor uw medeleven.
Petra (3-5-2008 om 19:44)
Lonink een hart onder de riem. Kan hij dan ook meteen een plan van aanpak maken. Hij is toch de directe baas van de politie. Nou als hij dan alles zo kan vertalen in hoe het wel en niet moet laat hem nu dan maar eens uitleggen hoe we dit probleem gaan aanpakken. En dan verder praten. Eerst doen!
Jo (3-5-2008 om 19:40)
Ze moeten de jeugd harder aanpakken in Nederland. Het is erg dat je niets terug mag zeggen en dan iemand neerslaan. Dit gaat al jaren zo. Dit kan niet langer, laat de politie maar met scherp schieten. Geeft niks, anders gaat het helemaal niet goed komen in Nederland.
Cookie-instellingen beheren