Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Jongen (16) neergestoken in Terneuzen

Toegevoegd: 04-05-2008, 16.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een jongen gewond geraakt bij een steekpartij. Aanleiding was een ruzie tussen de jongen en het ex-vriendje van zijn vriendin.


De steekpartij vond rond 03.30 uur plaats nabij het tankstation aan de Serlippenstraat. Het slachtoffer, een 16-jarige Terneuzenaar, wilde het meisje na een feestje naar huis brengen. Haar ex-vriendje stond hen echter op te wachten in de Vrijheidslaan.

Daar ontstond een vechtpartij tussen de Terneuzenaar en het ex-vriendje, een 17-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer werd in de hals gestoken en is daarna op eigen kracht naar de huisartsenpost gegaan. Daar heeft hij zich laten behandelen.
 

Na de medische behandeling is de jongen naar het bureau gegaan om aangifte te doen van het voorval. Daar is de aangifte opgenomen. Ook is het meisje gehoord. Op basis van de beide verklaringen werd de 17-jarige rond 09.30 uur in overleg met de officier van justitie aangehouden.

Hij is in verzekering gesteld, omdat het onderzoek nog niet is afgerond. Hij zit nu nog vast in een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kelly (4-5-2008 om 19:38)
Er gebeuren in heel nederland zulke dingen, maar de voorvallen uit terneuzen staan met toeval volgens mij steeds hier ik weet zeker dat er meerdere gevechtjes en steekpartijen zijn geweest dan alleen in terneuzen.
Marc (4-5-2008 om 19:09)
Wij gingen om acht uur weg en waren om 12 uur s nachts thuis. Nu drinken ze in. Dan kun je niet anders dan bezopen dingen doen.
Wil (4-5-2008 om 18:55)
Op die leeftijd zouden ze nog niet uit mogen gaan, of vroeg in de avond. Wat moeten die jongens van die leeftijd in de nachtelijke uren doen alleen kate kwaad uithalen.
Anne (4-5-2008 om 18:52)
Is het tegenwoordig niet meer nodig dingen uittepraten? welnee je neemt gewoon je mes mee of iets anders en als ze je iets zeggen wat je niet aanstaat nou dan kun je op deze oerdommemanier jezelf afreageren wat deden ze nog zolaat opstraat zo jong nog?
Olivia (4-5-2008 om 18:31)
Waar moet dit heen met de jeugd,hebben ze dan helemaal geen verstand in hun donder. Men zou beter harder optreden tegen de jeugd. Nee, een tik mag niet meer dan ben je als ouder misdadiger. Straffen helpt niet zeggen ze, nou een goede straf zou hier op z'n plaats zijn.
Rik (4-5-2008 om 18:17)
De klok weer terugdraaien naar 24.00 uur, en dan alles sluiten. Wil je uit, OK maar dan 's avonds en niet meer 's nachts. Daar komt toch maar gelazer van en je ouders slapen ook beter!
Cookie-instellingen beheren