Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Mannen slaan jongen (17) in elkaar

Toegevoegd: 06-05-2008, 14.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Walstraat in Vlissingen is dinsdagnacht een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg mishandeld door twee mannen.


De jongen fietste tussen 02.00 en 02.30 uur door de stad toen hij samen met een groepje vrienden langs een groepje mannen fietste. Tijdens het voorbij fietsen werd hij bij zijn trui gepakt. Hij kwam hierdoor ten val.

Na de valpartij kreeg de 17-jarige een vuistslag in zijn gezicht. Ook werd hij op zijn hoofd geslagen en werd er tegen zijn fiets getrapt. De jongen wist zich los te trekken en zette het direct op een lopen.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden via het Servicentrum van de Politie Zeeland via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Donnie J (19-5-2008 om 09:04)
@ martin, iemand van 17 gaat gewoon uit hoor dus 02.00u is helemaal niet zo'm vreemde tijd
An (7-5-2008 om 17:20)
Vervolg2:door donkere jongens, met grote broers die daar dan ook rondliepen. Hij kwam van ellende naar huis. Is dat nog normaal? En wat gaat politie vlissingen er eens aan doen? En de daders komen elke keer weg, ze krijgen een taakstrafje van nul komma nul. Of lopen een uur later weer op straat!
An (7-5-2008 om 17:20)
Vervolg1:Laat ze maar eens een zero tollerance beleid gaan invoeren. Als de kans dat je gelijk wordt opgepakt groot is, en je straf daarna flink, houden ze heus hun tengels wel een keer thuis. Mijn zoon van veertien ging s middags naar BEVRIJDINGSfestival. Hij werd echt lastig gevallen,
An (7-5-2008 om 17:20)
1 bericht in 3 keer: Wordt het niet eens tijd voor een zero tollerance beleid in de stad? Ik kijk op hv zeeland, en wat ik zie is drie maal mishandeling! Wanneer moet er weer een stille tocht komen omdat er één is doodgeslagen? Meer blauw op straat, daar zou de staat eens in moeten investeren.
Jongedame (7-5-2008 om 16:03)
Eén van de redenen waarom ik geen kinderen op deze wereldbol zet. Je zadelt ze op met een toekomst die er weer heel anders uit zal zien dan de onze. Geweld en dat soort dingen komen steeds vaker voor. En zo zijn er nog meer redenen om geen kinderen te krijgen. Je houd je hart vast...
Een bezorgde en bange moeder (7-5-2008 om 13:04)
Afschuwelijk wat hier gebeurd is. Ik hou mijn hart vast voor de toekomst, ben er echt bang voor. Mijn kind groeit ook op in deze maatschappij, net als zovelen. Hoe kan ik mijn kind beschermen tegen zoveel geweld? Dit kan dus iedereen gebeuren, jong of oud.
Cookie-instellingen beheren