Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Flinke vlammen bij flatbrand Middelburg

Toegevoegd: 26-05-2008, 00.23 uur
Flinke vlammen bij flatbrand Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de hal van een flatgebouw aan de Driewegenhof in Middelburg heeft zondagavond een fikse brand gewoed.
 
De brandweer kreeg de melding van de binnenbrand rond 21.00 uur binnen. De Stadsgewestelijke brandweer rukte uit met een blusvoertuig en een ladderwagen. De bemanning van de bluswagen heeft twee stralen hoge druk ingezet om het vuur te blussen.
 
Na tien minuten kon het sein brand meester worden gegeven. Het flatgebouw is met behulp van een overdrukventilator geventileerd. Na een half uur kon de brandweer weer inrukken.
 
De brand is aangestoken.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (26-5-2008 om 06:21)
En Woongoed heeft net zijn best gedaan om onze trappenhuizen netjes te maken door ze netjes te schilderen. Jammer dat dit gebeurt. Op deze manier gaat onze huren steeds meer omhoog. Laten we zuinig wezen op onze gehuurde spulletjes.
J (26-5-2008 om 01:03)
Ja lekker is dat, is verdikkeme al de 4e keer dat het in de fik staat! Wanneer gaat er iets aan gebeuren???
Een bewoner (26-5-2008 om 01:00)
Das niet zo gek met steeds kapotte toegangsdeuren (zo dat iedereen maar toegang heeft). En al dat oude papier en troep dat in de hallen verspreid ligt. Word daar niet om gevraagd dan? Het is de taak van bewoners om zulke gebreken te melden maar ook van de woningbouw om eens vaker te controleren.
Cookie-instellingen beheren