Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand zorgt voor schade in Westkapelle

Toegevoegd: 11-12-2005, 00.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

WESTKAPELLE - Vanavond heeft enige tijd brand gewoed in een woning in Westkapelle.

Rond tien over half tien brak brand uit in de schoorsteen van een woning aan de Vikkingstraat in het kustplaatsje. Daarop werd de tankautospuit 4636 van de post Westkapelle gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat de brand zich inmiddels had uitgebreid naar het dak.

De brandweerlieden zijn daarop direct gestart met de bluswerkzaamheden. Vanaf de buitenzijde werd een straal op het dak gericht en ook werd een binnenaanval ingezet door de Westkapelse brandweerlieden. Ook werd de hulp ingeroepen van de Middelburgse ladderwagen 4550.

Met behulp van de ladderwagen hebben de spuitgasten het dak geïnspecteerd en de brand nageblust. Over de schade aan de woning is nog niets bekend. De brand trok overigens veel bekijks.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren