Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Dode bij verkeersongeval Sluiskil

Toegevoegd: 06-07-2008, 21.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Bij een verkeersongeval in Sluiskil is zondagavond een 15-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen. Zes anderen raakten gewond.


Het ongeval vond rond kwart over negen plaats op de kruising Langeweg/Oude Bontepolderstraat  nadat een 16-jarige bromfietsster uit Sas van Gent geen voorrang kreeg van een 19-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen.

Het verongelukte meisje was een passagier van de bromfiets. De 16-jarig bestuurster heeft een gebroken duim en een bekkenfractuur opgelopen. In de auto bevonden zich naast de bestuurder nog vier personen uit de gemeente Terneuzen: twee mannen van 19 jaar en twee jongens van 14 en 16.

Een van de inzittenden van de auto, een 19-jarige, heeft een gebroken been. Het letsel van de andere inzittenden is nog niet bekend. De brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter werden ingezet om de gewonden te helpen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ari (21-8-2008 om 12:16)
Hoe weet je nou dat de bestuurder te hard heeft gereden? Nog helemaal niemand weet er iets over, dus anoniempje jij ook niet ;). Veel sterkte aan Chloe's familie, vrienden en iedereen die haar kende. Rust Zacht. De inzittende ook veel sterkte met het verwerken.
Patrick (16-7-2008 om 10:17)
Veel sterkte voor de ouder vrienden vriendinnen en kennissen van Chloë. Ook veel sterkte voor de inzittenden van de auto met het verwerken van dit leed.
Meisje (15-7-2008 om 10:57)
Iedereen veel sterkte en beterschap, ook voor de familie van iedereen. Anthony hoop dat je er snel weer boven op komt. De rest van de jongens ook. Het is jammer voor chloé, maar het is gebeurt en valt niet terug te draaien. Hij deed het niet met opzet. Karlijn veel sterkte en beterschap!
Joshua (12-7-2008 om 22:01)
De nabestaanden van chloe gecondoleerd.
Een moeder (10-7-2008 om 17:20)
Heel erg dat er na dit vreselijk ongeval nu over en weer verwijten gemaakt worden. Daar zijn de ouders van Chloe niet mee geholpen, integendeel. Laat het een les voor ons allen zijn om niet meer onnadenkend of te hard te rijden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Sterkte voor alle betrokkenen!
Anoniem (10-7-2008 om 13:18)
Ook ik vind het vreselijk wat er is gebeurt en veel sterkte gewenst aan familie en vrienden van het meisje. Ook veel sterkte voor Karlijn. Wat de bestuurder betreft? Hij zal het echt wel moeilijk hebben. Maar hij reed te hard en heeft daardoor een risico genomen...
Cookie-instellingen beheren