Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het zuiden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ernstig ongeluk met beknelling op N59

Toegevoegd: 18-07-2008, 14.48 uur
Ernstig ongeluk met beknelling op N59
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Op een ernstige aanrijding op de N59 bij Nieuwerkerk zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak deed zich rond 14.45 uur een kop/staartbotsing voor tussen twee personenauto's. Er zijn volgens de politie twee gewonden. Eén slachtoffer raakte door de klap buiten bewustzijn. Twee gewonden zijn met spoed per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes gebracht.
 
De brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om hulp te verlenen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (27-3-2009 om 09:15)
Onzin de jeugd kan niet rijden waneer wordt hier nou eens mee opgehouden met die onzin hoe vaak zie je niet dat ook mensen van 25+ een ongelukje hebben niet te snel ordelen mensen en overigens deze jongeman van 21 is een prima chaufeur..!
Medegebruiker (20-7-2008 om 10:39)
Beetje minder jakken zou inderdaad helpen ja. Het was trouwens weer een 21 jarige bestuurder die het veroorzaakte he, kijk maar op teletekst. Wanneer ziet de jeugd nu eens in dat ze nog helemaal geen auto kunnen rijden.
Gerrit (19-7-2008 om 20:36)
Nooit 4 baans van maken. Tis toch alleen maar voor die toeristen!
Rinus (19-7-2008 om 18:18)
Er moet geen 4 baansweg komen dan word het een race baan als de mensen zich meer zouden concentreren op het verkeer hoevaak zie je het niet dat er mensen achterste voren in een auto zitte en afstand houden als je gewoon afstand houd kan je altijd optijd afremmen zo kan je heel veel ongelukken komen
Wim (19-7-2008 om 15:16)
Het is altijd geluk dat je niets overkomt je hoeft het niet altijd zelf te doen hoor
Loekie (19-7-2008 om 11:23)
Dat ze geen afstand houden en ook vaak te hard rijden dat is zo maar ik fiets daar veel en als je dan ziet dat alles vast staat onder de dijk dan zie je dat echt niet als je vanuit bru komt. Ik heb al zo vaak gezien dat het maar net goed gaat, is het dan zoveel moeite om een filebord te plaatsen?