Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Boete na vrijpartij bij Oesterdam

Toegevoegd: 07-08-2008, 10.00 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Een vrijend stelletje heeft woensdagmiddag een boete gekregen van de politie.


Agenten namen een kijkje bij de dam nadat meerdere mensen de politie hadden gebeld met de melding dat het stelletje 'het' aan het doen was. Na wat speurwerk trof de politie het stel inderdaad aan.

Een hoop nieuwsgierigen slagen de twee van dichtbij gade en één van de melders had zelfs foto's gemaakt als bewijs voor de agenten. Op verzoek van de politie zijn de foto's weer van de digitale camera verwijderd.

Nadat de twee zich weer enigszins hadden aangekleed kregen zij een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beertje (7-8-2008 om 10:34)
Gisteren liepen we bij de piet liepen er 2 vrouwen in toples moet je die ook gaan bekeuren??!!
Ikke (7-8-2008 om 10:33)
Dat is toch niet normaal
Balkenende norm (7-8-2008 om 10:26)
Zo komen we nooit aan de balkenende norm met drie kinderen per gezin. Ben blij dat de politie de straat een stuk veiliger heeft gemaakt, nou weten wij weer waar de prioriteiten liggen. Sluit me helemaal aanbij de vorige reactie..
BenH (7-8-2008 om 10:22)
Wauw! Harde actie van Hermandad. Past geheel in het rijtje van scholieren meppen en andere sterke zaken.
W (7-8-2008 om 10:21)
Die vrijertjes hadden het beter voor elkaar dan al die sukkels die er rond stonden dan! Belachelijk dat je voor vrijen een boete krijgt... bah!
E.Strittmatter (7-8-2008 om 10:17)
Boete? Waarvoor een boete? Naar mijn mening geen strafbaar feit, tenzij iemand zich aan de naaktheid stoorde, maar blijkbaar was dat niet het geval. Volgens het bericht stond men te kijken. Met andere woorden men keek bewust. Er was geen sprake van een waarneming tegen de wil van de kijker.
Cookie-instellingen beheren