Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Ophef over flitsers bij Welkom bord

Toegevoegd: 13-08-2008, 09.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dagblad De Telegraaf besteed vandaag aandacht aan flitsacties bij de 'Welkom in Zeeland-borden' op de grens van Zeeland en Noord-Brabant. Gasten zijn immers welkom, maar alleen als ze zich netjes aan de snelheid houden...
 
Met enige regelmaat worden door het Bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie (BVOM) achter de gastvrij en vriendelijk ogende borden mobiele radarcontroles opgebouwd. Dit natuurlijk tot ongenoegen van menig automobilist die het gaspedaal net iets te ver heeft ingetrapt. Reden genoeg voor De Telegraaf om woensdag in de ochtendkrant aandacht te besteden aan de controles.


De politie laat volgens de krant in een reactie weten geen invloed te hebben op de locaties waar door het BVOM wordt geflitst.
 
Gedeputeerde Poppelaars, onder meer verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid geeft in de krant aan dat 'stiekeme controles achter een welkomstbord te ver gaan'. Of het BVOM zich daar iets van aantrekt is natuurlijk maar de vraag...


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (13-8-2008 om 17:43)
Heerlijk al die reakties. 120 km. is 120 km. punt uit. Eigen verantwoordelijkheid, prima, maar alleen als je het niet eens bent met een maatregel. Sorrie hoor maar naar mijn mening is dat puur egoisme.
Evergreen13 (13-8-2008 om 17:39)
LOL,dus vind ik het alleen maar geweldig dat ze die camera's daar staan.want iedereen kijkt toch naar die tv's programma's dat ze overal te hard rijden.nu doe het dan ook bij welkom Zuid-Holland of welkom Noord-Brabant. dan leren ze het wel af om hard te rijden
Mark (13-8-2008 om 17:32)
We zouden eens een paar dagen ons aan de min.snelheid moeten houden wedden dat er dan 10 maal zoveel files zijn
K (13-8-2008 om 17:25)
En terecht als je als zeeuw je je aan de snelheid dient te houden geldt dat tog ook voor een toerist,wat maakt het uit waar ze staan, als je geflitst wordt heb je je niet aan de snelheid gehouden eigen schuld dikke acceptgiro van cjib
Knudde (13-8-2008 om 17:13)
Het is ook belachelijk dat je onder het spoorergviaduct bij Arnemuiden een gedeelte 80 km. per uur moet rijden,Mooi punt om de autorijder te beboeten. Op de Zeeuwse weg, mits natuurlijk droog en goed weer kun je met een goede, deugdelijke personenwagen gemakkelijk 130-140 kilometer per uur rijden.
Mariette (13-8-2008 om 17:07)
Ik vind het een goede zaak dat er geflitst wordt op de A58 en waar dat maakt niet uit. Iedereen weet dat je 120 km mag ook in de nachtelijke uren, ik dus regelmatig, je schrikt je rot als iemand zo hard voorbij komt scheuren. Hoezo daar komen geen ongelukken van.
Cookie-instellingen beheren