Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Eenzijdig ongeval op N61 bij Hoek

Toegevoegd: 17-08-2008, 17.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Bij een eenzijdig ongeval op de N61 is zondagmorgen een 26-jarige vrouw uit de gemeente Sluis gewond geraakt.


Het ongeval vond rond half negen plaats ter hoogte van Hoek. Door onbekende oorzaak raakte de vrouw in de rechterberm, reed door een flinke kuil en stuurde tegen naar links. Hierdoor kwam zij uit de berm, schoote de weg over en kwam in een links van de weg gelegen sloot tot stilstand.

De vrouw hield aan het ongeval diverse schaafwonden over. Haar auto raakte rondom beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edgar (18-8-2008 om 07:29)
Mensen, als je met je wiel in de berm rijdt, ga dan NIET paniekeren en trap de koppeling in en stuur dan voorzichtig naar de weg. Dan heb je die stomme ongelukjes in de berm niet wat fataal kan aflopen.
Huppel (18-8-2008 om 07:03)
Als het regent is die weg zeker wel gevaarlijk, zeker voor mensen die er niet vaak over heen rijden en dat niet weten. En ik rij er iedere dag een paar keer over.
Rick (17-8-2008 om 23:34)
Wat is er mis aan een weg als je door te suffen zelf van de weg af raakt? Dan is zelfs een 4 baans weg niet toereikend. Scheren, ontbijten, tandenpoetsen, telefoneren, SMS-en, laptop, krantje, allemaal zaken die in de auto niet thuishoren. Je speelt niet alleen met je eigen leven, denk na!
Romero (17-8-2008 om 21:36)
De weggebruikers die de N61 gebruiken maken de weg zelf gevaarlijk.Mensen rij met je verstand en hou je bezig met autorijden.
Rick (17-8-2008 om 21:18)
Chris en Vice Versa, Jullie slaan de spijker op de kop: mensen zijn met allerlei andere dingen bezig in de auto, vervolgens sukkelen ze de berm in, schrikken zich te pletter, geven een ruk aan het stuur en schieten naar de andere kant. Nog niet zo lang geleden heeft dit doden gekost op die plaats!
Frank (17-8-2008 om 20:48)
Ja, iets aan de N 61 doen, vergeet het maar. Voor Zeeuws Vlaanderen is er nooit geen geld voor zulke dingen die nodig zijn. Kijk maar naar de toegangs wegen naar de tunnel, wanneer komt daar uitbreiding van.
Cookie-instellingen beheren