Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 256 km

Motorrijder zwaargewond op Vlakebrug Kapelle

Toegevoegd: 20-08-2008, 19.49 uur
Motorrijder zwaargewond op Vlakebrug Kapelle
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een ongeluk op de Rijksweg (N289) bij Kapelle is woensdagavond een motorrijder zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer, een 35-jarige Goesenaar, kwam rond 19.00 uur ten val nabij de Kruiningse zijde van de Vlakebrug. De motorrijder was door de neergelaten slagbomen de brug opgereden. Hij is daarna vanaf de al opengaande brug teruggevallen.


Twee ambulances en de traumahelikopter uit Nijmegen werden opgeroepen om de gewonde te helpen. De helikopter is niet ter plekke geweest, maar is wel naar een andere locatie gevlogen voor een rendez-vous met de ambulance. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen vervoerd. Over de aard van het letsel is nog niets bekend.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren en nog geen contact hebben gehad met de politie wordt verzocht zich te melden op het bureau of te bellen naar 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niels (21-8-2008 om 11:24)
Ja ik vond het ook allemaal heel vreemd maar ik weet wel dak me rot geschrokken ben
Leonie (21-8-2008 om 11:18)
Hoe zie je zo iets over het hoofd...
Wim (21-8-2008 om 10:33)
Wat dacht je van de laag staande zon op dat tijdstip van de dag, wij waren ook in de buurt van het ongeluk de zon scheen gevaarlijk fel, dus dat kan ook de oorzaak zijn.
Dave (21-8-2008 om 10:23)
Er is niets aan de hand op de Zeeuwse Eilanden. Ongevallen gebeuren er sinds jaar en dag en dergelijke 'vreemde' ongevallen gebeuren ook eens in de zoveel tijd. Sinds de opkomst van het internet en andere media dan krant/radio/tv komen alleen veel meer ongevallen dan voorheen in het nieuws.
Wendy (21-8-2008 om 09:46)
Eerst de feiten horen en dan pas oordelen. Je weet niet wat er gebeurt is, dus het is erg makkelijk en zeer kwetsend om zulke domme opmerkingen te maken. Jammer dat mensen dat toch erg snel oordelen tegenwoordig.
Lars (21-8-2008 om 09:39)
Ik snapte het verhaal van Niels eerst niet maar nu na die fotos is het allemaal duidelijk geworden. Nou niels veel sterkte man.
Cookie-instellingen beheren