Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond op Vlakebrug Kapelle

Toegevoegd: 20-08-2008, 19.49 uur
Motorrijder zwaargewond op Vlakebrug Kapelle
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een ongeluk op de Rijksweg (N289) bij Kapelle is woensdagavond een motorrijder zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer, een 35-jarige Goesenaar, kwam rond 19.00 uur ten val nabij de Kruiningse zijde van de Vlakebrug. De motorrijder was door de neergelaten slagbomen de brug opgereden. Hij is daarna vanaf de al opengaande brug teruggevallen.


Twee ambulances en de traumahelikopter uit Nijmegen werden opgeroepen om de gewonde te helpen. De helikopter is niet ter plekke geweest, maar is wel naar een andere locatie gevlogen voor een rendez-vous met de ambulance. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen vervoerd. Over de aard van het letsel is nog niets bekend.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren en nog geen contact hebben gehad met de politie wordt verzocht zich te melden op het bureau of te bellen naar 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ook een motorrijder (21-8-2008 om 09:04)
Is dit niet een gevalletje van verblinding door de zon? Twee jaar geleden is hier een bromfietser op het zelfde stukje dodelijk verongelukt doordat hij door de ondergaande zon de slagboom niet zag. Als je er geen verstand van hebt, plaats dan geen reactie Cinthia! Schande!
Anton (21-8-2008 om 08:13)
We hebben al meer een spookbrug gehad (postbrug) deze ging ook open zonder dat de bomen naar beneden gingen en wat denk van een lage zon?
Cynthia (21-8-2008 om 07:41)
Lijkt me duidelijk wat neergelaten slagbomen betekenen. Als je er dan toch nog tussendoor gaat, is het je eigen schuld en mag je wat mij betreft zelf de schade en hulpverlening betalen.
Kees (21-8-2008 om 07:04)
Niels, sterkte. Het moet inderdaad heftig zijn zoiets te zien. Maar hoe kwam die motor zo ver van het S.O. vandaan? Of klopt het verhaal van de slagbomen niet.? Ik geloof niet dat een motor zover kan schuiven dat hij van een openstaande brug 100 tot 200 m verder tegen de vangrail komt te staan.
Nickey (21-8-2008 om 06:04)
Hoe krijg je zoiets in je hoofd. Slagbomen dalen niet voor niets. Maar even zo goed wens ik de motorrijder een spoedig herstel toe.
Harry (20-8-2008 om 23:39)
Wie ontwijkt nou de slagbomen van een opengaande brug? Teveel james bond films gekeken? Of zich laten inspireren door de slagboomslalommers van het spoor? Slagbomen en roodlicht = STOPPEN!
Cookie-instellingen beheren