Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Spoedoverleg crisis politie Zeeland

Toegevoegd: 25-08-2008, 11.41 uur
Door: Omroep Zeeland/HVZ

MIDDELBURG - Het bestuur van de Zeeuwse politie houdt spoedoverleg over de crisis bij de politie. Ook de Zeeuwse burgemeesters houden een spoedzitting.


De ondernemingsraad van de politie wil dat korpsbeheerder Koos Schouwenaar opstapt omdat hij informatie over de korpsleiding zou hebben achtergehouden. Een paar weken geleden zegde de or al het vertrouwen in de korpsleiding op.

De raad heeft er geen vertrouwen in dat Schouwenaar onbevooroordeeld in dat conflict kan bemiddelen. Schouwenaar heeft laten weten voorlopig niet op te zullen stappen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nico (25-8-2008 om 18:14)
Schouwenaar heeft zich populair gemaakt bij bevolking maar mist bestuurlijke capaciteiten. Opstappen!
Joost (25-8-2008 om 17:47)
Waar rook is, is vuur. Het lijkt mij verstandig dat de Heer Schouwenaar, al is het tijdelijk, terugtreed als korpsbeheerder. Een onafhankelijk onderzoek zal beslist uitwijzen hoe de problemen binnen de Zeeuwse politie kunnen worden opgelost.
Jopiedopie (25-8-2008 om 16:49)
Wie heeft de regie in deze klucht? Je maakt mij niet wijs dat dat allemaal uit de koker van de O.R.komt. Om de één of andere reden heeft/hebben de bond(en) hier voordeel bij. Laten ze wel even bedenken dat dit weer klauwen met geld gaat kosten. Kunnen ze betere dingen mee doen!
Moos (25-8-2008 om 12:54)
Koos Schouwenaar heeft gelijk! Hij moet ook niet opstappen.
Goed voorbeeld (25-8-2008 om 12:35)
Als je zelf scheinheilig bent en buiten de deur je behoeftes zoekt dan ben je chantabel ja. Tijd om de eer aan jezelf te houden voor deze ene keer en je erbij neer te leggen dat je niet zo goed bent als je jezelf voordoet. Logisch dat het respect naar de politie afneemt..
Cookie-instellingen beheren